Ny termin och ett läsår av möjligheter

pen-writing-notes-studying-largeHej!

Nu har det gått ett par veckor in på terminen och lektionerna, läxorna, aktiviteterna och allt det där andra som man gör på vardagarna börjar ta fart. Ute börjar löven så smått ändra färg och ramla av träden. Vindarna känns lite kyligare.

Vad ska du göra med det här läsåret? Vad har du för mål? Vad vill du ha uppnått när höstterminen är slut? När vårterminen är slut?

Vilka drömmar har du? Hur ska du uppfylla dem? Vad kan du göra idag för att komma ett steg närmare din dröm?

Du har ett val – du kan börja varje dag med att bestämma dig för att komma närmre din dröm genom din handlingar, din attityd och din energi. Eller så kan du fortsätta drömma, men aldrig komma dit, eftersom du inte sätter mål som tar dig framåt.

The-Real-Road-To-Success-Hurts

Vägen mot en dröm är aldrig rak. Den kantas av vassa törn, branta stup och höga berg. Du kommer att stöta på motgångar, tappa motivationen, komma av dig. Men så länge du kan fokusera på ditt mål, så länge du kan hålla ditt sinne öppet för vilka möjligheter som läggs framför dig, då kan du alltid överkomma hindren. Du kan såga bort de vassa törnen, du kan bygga broar över stupen, och du kan klättra upp för bergen med hjälp av rep och kamrater som håller dig i handen om du faller.

Låt detta läsår bli ett år av möjligheter!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s